Oh Bryan!!

Gaah! Bryan Adams ska spela på två ställen i Danmark i år och i Kristiansand i Norge men inte här =( Frågan är om vi kan åka till Norge och titta. I slutet av Maj var det. Åh vad jag skulle vilja iväg!! Kollar upp vad två biljetter kostar...1260NOK plus resa dit och hem och boende, buhuuuuuuuuu.

Suck, Summer of 69' är verkligen min favorit låt of all times!

Hoppas ni har haft en fin helg
/Sandra

Charlottenberg tur och retur

och en händelserik sådan. På vägen dit höll vi på att frontalkrocka med en idiot, på riktigt alltså. Vi var på väg upp för ett krön när vi plötsligt möter en bil som håller på att köra om bilen på motsatt sida. Vem fan kör om mitt i ett krn??då hade jag hjärtat i halsgropen. Varför vi åkte till Charlottenberg var bara för att vi kände för det, komma någon vart. Vi var in på köpcentret och köpte "lite" smågodis i godis affären där... Storosade runt lite, åt lite mat på MacDonalds.
På vägen hem hade det hänt en olycka, men det såg ut som om det gått bra för de inlblandade då alla var ute vid bilarna. Sedan såg jag två älgar jätte nära vägen, dock var det i alla fall ett skyddsräcke emellan.
Och sist men inte minst var det en bil som hade åkt av vägen.

Händelserikt alltså.
Igår kväll var vi till Susanne o Daniel där hon hade lagat jätte god mat som hon bjöd på. Sedan titttade vi på Björn bröder =)

Ikväll blir det då det inköpta godiset, Melodifestivalen (låtarna i alla fall) och sedan Bröllopsfotografen.


Haha, jag måste berätta om den knäppa drömmen jag hade i natt, eller knäpp och knäpp..i alla fall.
Jag drömde att jag var tillsammans med tonårsskådisen Zac Efron av någon konsitg anledning. Visst ser han bra ut men jag har inte ens sett något med honom, i alla fall inte på senaste tiden.  Jaja, det var det ; )

Ha de fint,
/sandra

Tråkiga nyheter

Ja, det är snat, jag klarade inte lkm tenta II. Jag avrundade fel på ett tal, det känns förjävligt rent ut sagt.
Men jag känner i alla fall att jag kan det jag haft problem med förut, förutom den avrundningen då...

Ha en fin Fredag,
/sandra

Träning och en snabbis på krogen ; )

Jepp, idag blev det gympa medel med en ledare som var som en duracelkanin. det var ju visserligen roligt och jobbigt men han hade en tendens till att skrika "jihaaa" i värsta westernandan, lite föör många gånger.

Sedan hoppade jag snabbt in i duschen och åt två veg. korvisar med bröd och ut i den snöiga luften. Jag gick till puben Pace för att träffa Hanna, Sandra och hennes kille, och sist men inte minst Jenny. Det var trevligt som få, blev snack om allt från PM till sexleksaker haha. Känner ni Bo förresten? ; )

Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon ska vi finslipa på PMet. OCH så ska jag och köpa mig en bustier från Lindex, skitsnyggt tycker jag! Ska försöka få med mig ett par trosor eller två också som matchar.

God natt,
/Sandra

Ännu ett dödsfall

Läste nyss att ännu en travhäst har dött, hur många ska få dö innan de slutar med den där skiten? Visst, nu kanske denna hästen dog pga av något som inte har med själva tävlingen att göra men de pressas oerhört hårt och jag blir så himla arg och ledsen!

/Sandra

Up

Igår tittade vi på en jätte mysig Disneyfilm-Up. Den ska ni se =)

Idag gjorde jag läkemedelstenta II för andra gången. Det kändes bra, men vi får se. Trodde nästan att svaren skulle ligga uppe nu men det gör de inte...

Var och tränade idag, ensam. Susanne och en vän till henne var iväg på Ki-box igår, 90 min. Jag orkade inte ; ) så jag gick iväg idag och tränade lite på maskinerna, görtråkigt var det. Tror vi ska iväg på gympa medel imorgon.

Gud va jag längtar till helgen, ska iinte göra så himla mycket. Ska till Susanne på Fredag då vi ska få smaka på nån god mat =). Gött att få sova också.

Imorgon har vi ytterligare en uppsats-träff då vi ska prata om våra PM. Hoppas det går bra, att vi inte får allt för mycket kompleteringar.

Pratade lite med Mariamaruschka idag, trevligt as always =) Och jag längtar tills vi ska till Götet!

Ha det gött,
/Sandra

Intressant dokumentär!

Igår kväll gick det en dokumentär på kanal 5 om systrar med den mycket ovanliga sjukdomen Harleqin Ichthyosis. Själv hade jag aldrig hört talats om den innan. Tyckte de sa att chansen var en på miljonen att få sjukdomen eller nåt sådant.
Det får en verkligen att fundera på när man själv klagar på några finnar...

Jag har sett någon filmsnutt på youtube där klippet kallades "weirdalienbaby" och bebisen såg alldeles förskräcklig ut (synd att säga) och barnen som var med i dokumentären såg precis ut så som den bebisen, så den bebisen måste ju också ha haft den sjukdomen. Sånt här borde det skrivas och visas mer omt, att sjukdomar som denna finns alltså, så man inte behöver gå omkring och vara okunnig och då t. ex skriva sådana hemska ord som som de kallar den stackars bebisen.
Ska se om jag hittar klippet... 
Harleqin Ichthyosis här är det om ni är intresserade. Det ser ut som denna familjen bor i Indien och inte har så jätte goda förutsättningar att ta sig till ett sjukhus tyvärr, men man kan ju alltid hoppas att bebisen fick den hjälp den behöver.


Hoppas den går i repris så att fler har möjlighet att se dokumentären

/Sandra

"Lång" helg i Sthlm

inte bokstavligt talat men den kändes oerhört lång. Vi åkte ju på Lördag och kom iväg i rätt bra tid. Men sedan krånglade det med is och allt så vi var framme 3 timmar senare än planerat vilket var lite drygt. Rikard drog aldrig på någon koncert för att de som skulle med följde inte med och han ville inte gå själv. Vi gick och åt istället och hade de mysigt. På Lördag shoppade jag lite och så gick vi in på Lush och jag plockade lite. En helt fantastisk affär tycker jag =) Sedan visade det sig att Rikard ville köpa allt till mig hehe. vad vill han ha för det? ; )
Balsam och schampo som innehåller irländskt öl, och en liten burk med fast parfym

Läppscrub som luktar bubbelgum, kanske inte så himla nödvändigt men luktar så gott =)

och en ask med en massa roligheter-yummy yummy yummy shower cream wash, sex bomb bath ballistic, sexy peel soap, heavanilli massage bar, sex in the shower emotiobomb och whipstick lip balm. Bara att hoppa in i duschen!

I alla fall, vi skulle ju hem igår men som ni hört är det ju kaos på rälsen så vi blev försenade flera gånger. Den sista gången skrev de att tåget pre. skulle gå kl 22 så vi väntade men sen så åkte det ju inte ändå. Vi skyndade oss att boka biljett med Swebuss och kom iväg vid 23 och var hemma vid ca 3 i natt. Så nu är jag trött!
Jo, vi träffade ett par på centralen också och hon skulle åka med Karlstadtåget så vi gjorde sällskap. Hon kommer från början från Kristinehamn men bodde nu i Växsjö. De hade en lägenhet i Sthlm och hade nyss flyttat hem från USA. Hon erbjöd oss att få sova hos henne om inget hade fungerat och det är ju verkligen jätte snällt, helt främmande människor. Men som tur var fick vi åka hem.

nu får det vara bra =),
/Sandra

Que sera, sera, what ever will be, will be

ja ni, vad är orsaken till denna rubrik kan ni fråga er?
ja, jag har ingen aning, kom bara på den. Men vet att det är refrängen till en gammal låt haha.


Jo men visst, imorgon då drar vi till Stockholm och jag hoppas på att det inte blir några förseningar. Men med detta snökaos så vore det väl ett mirakel om det inte blev det.

Jag ska steka amerikanska pannkakor till middag men måste vänta tills Rikard kommer hem då vi inte har något socker hemme och det är alldeles för kallt ute... Han ska väl sluta vid halv sju så...

Idag har jag varit hos Susanne och trixat med artiklar...inte kul. Vi kommer nog väldigt säkert få beställa en del artiklar och de vi kollat på kostar 30$ (vet inte om det blir så dyrt dock) så det kommer ju att bli kul att spendera pengar på, men vi lär inte vara de enda som måste göra det.

På Onsdag ska jag göra lkmtenta II igen, mer än så säger jag inte =)

Oh, vad hungrig jag är =(

Ska ni glo på Melodifestivalen imorgon då? ska väl ligga i hotellsängen med lite godis och kolla. OM inte Jenny har tid för nåt skoj =)hon ska också till Stockholm.

Ha det
/Sandra

....

Idag har vi haft vårt andra möte med gruppen som vi diskuterar vår blivande c-uppsats med. Det kändes betydligt bättre idag än förr gången då allt kändes fel. Vi har nu kommit fram till ett bra syfte och vår motivering till varför vi ska få göra denna studie var också bra.
Det som jag (är förmodligen större delen av klassen som håller med mig) tycker är så himla besvärligt är att hitta alla vetenskapliga artiklar...snark. Men det blir vår till slut ; )

Idag är det också bara en månad kvar tills jag ska hit .... hehe.

Och på Lördag åker vi till Stockholm, ska bli skoj. som sagt.


Igår morse (kanske runt fem??) vaknade jag av att först var Oliver på toa och kraffsade i lådan i en timme (kanske något kortare) och efter det var det Stinas tur att gå dit och kraffsa ytterligare en bra stund. Jag höll på att bli vansinnig. Jag hade ju i alla fall några timmar kvar som jag kunde få sova bara jag fick. Efter att stina var klar gick jag och stängde toadörren för då tänkte jag att nu klarar de sig tills jag går upp. MEN då, då ställde sig Stina och kraffsade på dörren till toan istället och jamade sitt fjuttiga lilla jamande.............SUCK. Hon ska alltid in där det är stängt. Upp igen och öppnade dörrfan och la mig igen, då blev det lugnt.

Det är roligt med katter.


Hoppas ni haft en fin dag,

pöss
/Sandra

<3

Japp, då var det alla hjärtans dag igen. Det är väl inget särkilt med det egentligen men jag gjorde lite cupcakes igår med kärlekstema
Följde Leilas recept och använde 70% Dark Pistachio vilket blev mycket gött.

Idag har vi har vi varit hos Rikards arbetskam. och fikat lite, de bor i Skattkär.
Innan dess var Sus här och spelade lite Wii med oss =)

Hoppas ni haft en fin helg

/sandra

Ny vamp. serie

The Vampire diaries börjar idag och det måste jag ju naturligtvis checka in. Kanal 6 kl 20.00!

Jag är alena. Rikard kör lastbil med sin far, ända tills tre i natt... Kul.

Hm...
orkade inte att träna idag. Satte på mig träningskläderna och så men kände verkligen att jag inte orkade.
Blir nog Lördag istället. Imorgon ska jag till Susanne och plugga lite, och baka cupcakes =)

Ja ni, i övermorgon är det bara en vecka kvar tills det bär av till Stockholm och Rikard ska på Rammstain (vet inte ens om man stavar så..) och jag ska shoppa lite =) Bl. a ska jag in på Lush, H&M och Topshop....
På kvällen får jag väl glo på TV på hotellrummet. Synd att inte Camilla bor kvar, kanske kunde ha träffat henne då.


Hoppas ni alla haft en underbar dag
/Sandra

Tjong i medaljongen

............

Jo, idag är det då Onsdag för er som inte vet det = P.
Fick det tredje och sista resultatet på senaste tentan och jag klarade alla tre delarna vilket känns väldigt skönt!

Igår ringde Maria nere i Malmö och det var lika roligt/trevligt som vanligt. Längtar till sommaren då vi ska träffas i Göteborg under en helg och ha det mysigt!! Can't wait!

Var bara "tvungen" in på Body shop när jag gick hem och råkade få med mig en serie med läppbalsam, duschkräm, tvål och kroppskräm med glitter i. Lukten kallas Black velvet Apricot, mumsigt. Det var faktiskt på rea-210 kr för så mycket grejer. Fick t.o.m med en sån där svamp man kan ha i duschen. OCH jag behöver duschkräm. =)

Imorgon blir det till att träna och så ska jag och Susanne hålla på med sånt som har med uppsatsen att göra...görsköj juh!....

Till mat blir det en broccolipaj som jag hittat på www.vegetariskt.com Den heter Lilla-Annas broccolipaj där ifall ni är intresserade. Detta infall av att baka paj med broccoli kommer från att jag behöver ha i mig lite järn. De ringde från Klaratappen (där jag lämnar blod/plasma) idag och sa att jag hade lite dåligt med depåjärn. Typiskt. Så nu ska jag försöka få upp det igen, ska även hämta järntablatter. Får lov att börja äta bättre mat!!..



Nej ni,
kanske ska ta och börja med pajen.

Adios mi amigos!

/Sandra

Trött så trött

jag är smart jag. Trots att jag tänkte att det är nog inte så bra att gå och träna efter att ha lämnat plasma, gjorde jag det ändå, och nu är jag helt färdig. Man lär sig aldrig. Jaja.

Imorgon bär det av till tandläkaren kl 9.00. Har ont där det är hål..ser hålet tom. Då är det väl illa?Haft ett hål tidigare och det såg jag aldrig skymten av haha.....

Hm...

Hade ju en tenta med tre delar i för ca tre veckor sedan. Psykiatri delen är godkänd i alla fall, alla som gjorde den klarade sig. Ryktet säger att även kirurgidelen är rättade men reslutatet står då på skolan för mail har jag inte fått nåt.

Längtar fortfarande till helgen, hoppas verkligen Marina och Patrik kommer hit.


På Söndag är det ju alla <3s dag också =) Är inne och tittar på www.pandorashop.se och tittar efter nån fin berlock till mitt pandorarmband som jag kanske kan få då.... *blink blink* (synd att inte Rikard läser min blogg haha)
Mitt är i silver då jag tycker det är finare än guld, och betydligt billigare. Var dock inte och kollade på hängen i 14K guld och några låg på 4000 spänn, och de är ju inte stora direkt...


Det är folk uppe på taket och skottar snö och is...ser ut som om det snöar.


Ha det gött
/sandra

Tävling

Foki har ytterligare en tävling, nu tillsammans med www.melba.se
och jag prövar lyckan än en gång =)

Lite bla, bla

lånat av http://joseflin.bloggspace.se/

1 Hur gammal är du om fem år?
30 unga!

2 Vem var den sista du träffade?
eh, Rikard sitter ju här så jag antar han haha

3 Hur lång är du?
169 OCH en halv cm =)

4 Vilken var den senaste filmen du såg?
The surrogates med Bruce Willis

5 Vem ringde du senast?
Pernilla

6 Hur löd ditt senaste sms och till vem?
Till Pernilla, Förlåt hörde inte. Ska äta mat, ringer sen. kram

7 Vad är helgens planer?
Hoppas på att Marina och Patrik kommer hit och följer med ut. Och sen lite alla <3s mys på Söndag

8 Föredrar du att ringa eller skicka sms?
föredrar och föredrar, har bara blivit en vana att skicka sms... har bara blivit så :(

9 Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Ej tillsammans

10 När såg du din mamma senast?
jul =(

11 Vilken ögonfärg har du?
blå, med lite brunt runt iris i vänster =)

12 När vaknade du idag?
nåt över nio...

13 Har du någon gång hittat en katt?
ja då.

14 Vilken är din favorit plats?
hemma- sängen =) Utomlands- USA (än så länge)

15 Vilken plats föredrar du minst?
hm...en plats där det är mkt folk när jag inte pallar med det

16 Var tror du att du befinner dig om 10 år?
Kvar i Karlstad och jobbar som skit bra sjuksköterska. En kiddo har vi att hunnit med =)

17 Vad skrämde dig som barn?
Clownen DET

18 Vem fick dig att skratta senast?
Pernilla

19 Är du för ung för att äga vinylskivor?
det var väl cd skivor på min tid men man kan väl alltid köpa vinylskivor om man vill

20 Har du stationär eller bärbar dator?
bärbar

21 Sover du med eller utan kläder?
med, oftast en STOR t-shirt. Känner mig faktiskt för naken för att sova naken!

22 Hur många kuddar har du i sängen?
2 (inkl. Rikards)

23 Hur många landskap har du bott i?
Uno, Värmlandet

24 Har du någon gång spytt på någon?
säkerligen när jag var bebis men inte i vuxet tillstånd

25 Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
barfota, om det inte är för kallt.

26 Är du social?
beror på

27 Vilken är din favorit glass?
Chocolate chip cookie dough!

28 Vad skulle du göra om du vann en miljon?
Åh det skulle vara så mycket jag skulle vilja göra! Betala av lånen (skolan och bilen), ge lite till mama, flytta, ge till de behövande... kan räkna upp hur mycket som helst

29 Tycker du om kina mat?
vet inte

30 Tycker ud om kadde?
nej men älskar lukten av kaffebönorna här i Karlstad

31 Vad dricker du till frukost?
juice, vatten, oboy, inte alla på samma gång dock.

32 Sover du på någon särskild sida?
mest vänster

33 Kan du spela poker?
nej

34 Tycker du om att mysa?
klart!

35 Är du en beroende människa?
nja det vet jag inte. Choklad är gott =)

36 Känner du någon med samma födelsdatum som dig?
ja

37 Vill du ha barn?
japp

38 Kan du några andra språk än Svenska?
Engelska..några fraser på Spanska och Franska

39 Har du någonsin åkt ambulans?
ja

40 Föredrar du havet eller poolen?
bådeoch

41 Vad spenderar du helst pengar på?
kläder och grejer från Body Shop

42 Äger du dyra smycken?
min klocka var rätt dyr

43 Har du någon gång testat narkotika?
nope

44 Vad är det senaste du stoppade i munnen?
ostkrokar

45 Vem är den roligaste människan du känner?
oh, svårt.

46 Välj ett ärr på din kropp?
och om jag inte har nåt?haha nej då, på vänster pekfinger

47 Vad har du för ringsignal?
vatten prolar

48 Har du kvar något klädesplagg från när du var liten?
ja

49 Flirtar du mycket?
inte nu när jag har Rikard, gjorde mog inte det innan heller

50 Vart togs din profilbild?
i köket

51 Kan du byta oljan på bilen?
nej

52 Har du fått fortkörningsböter?
nej

53 Vilken var den senaste boken du läste?
Kärlek @ första träffen

54 Läser du dagstidningen?
när jag får tag på en

55 Prenumererar du på någon veckotidning?
nej

56 Dansar du i bilen?
ibland =)

57 Vilken radiostation lyssnade du på senast?
P4

58 Vad var det senaste du kraffsade ner på ett papper?
läkemedelstal

59 När var du i kyrkan senast?
oh...skäms men jag kommer inte ihåg

Ps. Lite stavfel häroch där överlever ni väl? =)

Sunday, bloody Sunday

again.
Har ni haft en bra helg?
Rikard sitter och tittar på Star Trek, eller om det var Star Wars-same shit, different name haha.

Imorgon blir det heldag på skolan och på Tisdag ska jag lämna plasma (inte gjort det på jag vet inte hur många mån.) och lite träning antar jag.

Vi har varit till Plantaget idag och köpt oss fyra nya blommor =) Den ena står i förnsteret i sovrummet och har redan blivit attackerad av Stina...gör roligt ju. När vi åkte hem så kom den där görbraiga reklamen för 118800 på radion. Alltså, hon som sjunger, sjunger så jäkla bra! Att hon inte får sjunga annat! http://www.youtube.com/watch?v=XrNzON1Bfx4&feature=related

Till helgen är det Svenska rallyt också. Vi ska ev ut om Patrik och Marina kommer, vore kul. Ev åker vi och tittar nån stans också.


Oh, senast Torsdag får vi tentaresultatet för senaste tentan, spännande!



Nä ni,
ännu en intressant inlägg avklarat
pöss å hej
/sandra


Är på lite dåligt humör idag

(beror nog på den kommande lingon/körsbärs/kvinno-veckan, kärt barn har många namn)
Hm..
Hade besök av pappa, Monica och farmor idag vilket var trevligt i alla fall. Just nu är Rikard och spelar innebandy med arb.kamraterna och jag sköter tvätten.Lyckas alltid glömma att han spelar på Lördagar, likförbannat sätter jag upp en tid då...

Suck...
Trött är jag också.

Gnäll, gnäll, gnäll och gnäll. Så nu var det färdigt med det då.

Ikväll börjar som sagt Melodifestivalen. Köpte en tjock jäkla tidning som man får köpa med Aftonbladet igår där det står allt om årets tävlingar (intresseklubben antecknar).
Hm, det var nåt jag tänkte på...? nope, nada, dyker inte upp nåt.



Låg och lyssnade på radio i mobilen förut och det talades om mordet på 15åriga Therese Johansson Rojo som skedde i somras. 1 år och 8 mån sluten ugndomsvård får båda mördarna.  Tror de skulle ha kunnat fått upp till fyra år men icke. Fy fan va hemskt det är, så mycket skit som händer!! 1år och åtta månader är ingenting! Och detta är ju bara ett ex. på att det är "ok" att gå mörda folk.........

Nej usch,

hoppas ni alla får en underbar dag
/sandra

Yoga

blidde det inget igår. Tog bussen till Friskis och den blev försenad och jag hade ingen lust att klampa in stressad på en yogapass-där man ska vara lugn och fin =) Det blev uppvärmningsmaskinerna istället. Idag ska vi på ett skivstångspass igen, senast hade jag träningsvärk i bra många dagar...

Jao, idag är det en ytterligare Fredag. Ikväll vet jag inte vad det blir för nåt, men imorgon börjar de femtielva olika deltävlingarna i Melodifestivalen...Tycker att det är kul att se kläderna och höra om det finns någon bra låt, men det är lite drygt med så många tävlingar.

Jag ska nog gå till Friskis idag tror jag, och åka hem med Susanne =) Kan börja gå i tid så behöver jag inte stressa.
Men allvarligt, förkylningen sen Gran Canaria sitter i lite än, heelt otroligt. Nyser, snorar lite och grejer... Det är skit med det svenska folket, som min kära mamma brukar säga ; )

Hoppas ni får en toppen helg!
/Sandra


ps. jag ber om ursäkt för att jag så sällan har bilder, kan bli tråkigt i längden utan de, men jag lyckas inte få in dem om jag t.ex kopierar dem från Google...??

Baka baka, liten kaka

eller, ja, kaka bakade jag ju inte, men bullar. Ena halvan av degen "vanlig" och den andra med chokladkräm-blev mycket gott. Rätt mäktigt också.

På med chokladkrämen =) Resultatet, syns vilka som har choklad i sig.

Idag ska jag sitta lite och räkna läkemedelsräkning. Nu SKA jag klara den den 24!!
Vi ska även ut och leta gardiner till köket...

På Lördag kommer pappa, Monica och farmor hit. Det blir trevligt!

Och imorgon ska jag och Susanne testa Yoga. Spännande!

Hoppas ni får en fin dag
/Sandra

I'm waiting

på Susanne. Hon ska komma hit och vi ska vara duktiga och göra lite saker till skolan. Hela veckans föreläsningar blev ju inställda pga sjukdom så då fick vi en uppgift istället.

Igår bakade jag bullar =P tyvärr råkade jag  glömma andra lasset i ugnen när jag satt och njöt av det första lasset..så de blev lite brända. Tänkte göra fler idag för det blev inte så många, ska bjuda på dem på fika denna veckan med några kamrater. Ev. ha i lite nutella också (??)

Tänkte testa om jag får upp någhra fler bilder..vi håller tummarna
Här är då lampan vi köpte på IKEA (men som sagt bytt plats på den nu)

Och två till från festen.

Nej Susanne, nu får du komma! ; )

hoppas ni får en fin dag,
/sandra

Måndag

rolig rubrik, jag vet...

Tänkte försöka lägga upp lite fler bilder.
Här är vår fina TV som vi köpte i går =)
Förresten, någon som vill köpa en gammal vanlig hederlig "tjockTV" ? så här ser den ut =)300kr eller nåt.

Har även en Samsung soul till försäljning om någon vill köpa den? En tusing. Den har jag ingen bild på dock...
Snyggt bilderna hamnade...

Jo, vi köpte ju en lampa också (rev ned den förra..) men har nu bytt plats på den för den var lite väl stor där i fönstret..nej, den vill inte upp. Jäkla skitinternet.

H en fin dag
/Sandra

RSS 2.0