Dawson's Creek (igen..)

Oj,oj, har tittat på en massa Dawson´s Creek avsnitt och jag inte hjälpa att jag blir lite kär i Pacey, han är ju för go. Ni som har tittat på serien förstår säkert vad jag menar =) I senaste avsnittet kysstes äntligen han och Joey. Känner mig som en tonåring igen när jag tittar på det. Satt där i sängen med spänning och med svettiga händer (!?) haha Att en serie kan gripa tag i en så... =) Ahh...

http://4.bp.blogspot.com/_ZjQEThT0hg4/R1mT4RN39jI/AAAAAAAAAII/eSvLU6HrbW0/s400/pacey%2B%26%2Bjoey.jpg

UVI

Tada! Min allra första, förhoppningsvis sista UVI har äntrat min kropp... Tyckte att det sved lite när jag kisselissade och senare så kom det även lite blod i urinen...Beställde tid på VC och fick kissa lite och hoppsan hejsan lite Furadantin i min ficka, eller ja, magen då.

Idag gjorde jag de två sista tentorna för denna gång. Nästa STORA blir den 19 November... Men det tar vi då. Tentorna idag gick bra enligt mitt tycke.

Ha en fin kväll

/Sandra

Skallskada och snygga män

Jupp, jag fick leka patient på katastrofmedicin-dagen. Blev sminkad och fick en skallskada, så här blev resultatet
hehe. Det var en kul och lärorik dag.

Och inte att förglömma- LADIES NIGHT!! *busvisslar* wow vilka män haha. Brolle, Martin Stenmark, Andreas Johnson, Måns Möller och Stephen Simmonds. Brolle är nog fan hetast ; )

Hm.. det blev inga fler bilder för denna gång, men på återseende..

Skulle ha varit och hälsat på Carin idag men blev helt färdig efter tentan idag, trots att den inte alls var så ansträngande. Tror den gick bra. Ska och säga hej imorgon istället.

Ha det fint

/Sandra

Katastrofmedicin

Praktisk övning i katastrofmedicin blir det på Fredag... "Offer" eller "Sjukvårdare" blir det.
Skulle ha jobbat kvällen därefter men kom på att det kanske inte är en sån bra ide' när det snart är tenta så jag lyckades få tag på en tjej som kunde ta passet istället för mig som tur var.

Imorogn kommer pappa och Monica en sväng, han ska kolla ögonen efter starrop.

Sen på em. har vi seminarium om omvårdnasdokumentation, såå roligt....

OCH på Lördag blir det Ladies night = D
http://1.bp.blogspot.com/_akxFCKn56es/THxAh8v3o2I/AAAAAAAABRE/xneSJcv-vfs/s1600/Ladies+Night+2010.jpg

Hoppas ni har det fint,

/Sandra

Idol

Ja igår började Idol igen för er som på nåt konstigt vis hade missat det ; ) Vi har bestämt oss för att gå på delfinalen här i Karlstad som äger rum den 19 Novmber, ska bli skoj = D

Idag har jag varit på en obligatorisk föreläsning om gynekologi. Det är rätt intressant men kände dock att jag hellre skulle ha velat läsa på inför de kommande tentorna, men, men. Istället struntade vi i e.m föreläsning om onkologisk omvårdnad och cytostatikabehandling och satte oss och svarade på lite gamla tentafrågor. Senare fick jag höra att vi inte missade något. Imorogn dock ska vi gå på e.m föreläsning då det handlar om infektionssjukdomar och det är en mycket bra föreläsare som föreläser.

Hm...

Snart är det helg igen, och det är Torsby marknad. Har funderingar på att åka dit och passa på att våldgästa moster med familj men jag vet inte...vet inte om jag orkar, behöver ju plugga också. Visst öite pause behöver jag ju men det känns som en heldagsutflykt så.....


Idag har papi opererat ena ögat också, det gick bra och när jag pratade med honom sa han att han redan såg bättre = D

Pratade med Katta och Mats tidigare, vilket var lika trevligt som vanligt. Var lite för länge sen bara = / ber om en ullsäck för det ; )

Hoppas ni haft en fin dag,

Sandra

I'm in love

och det är inte i Rikard, haha, nej då klart jag är det men har kollat lite på hemnet.se och hittade en helt fantastisk lägenhet som jag blev alldeles kär i! Tyvärr har vi inte råd att köpa den :'( buhu... här hittar ni den i alla fall.

Nu är ännu en helg passerad, inte klokt som jag säger varje gång.

Hoppas ni haft en fin helg,
/sandra

RSS 2.0