"Lång" helg i Sthlm

inte bokstavligt talat men den kändes oerhört lång. Vi åkte ju på Lördag och kom iväg i rätt bra tid. Men sedan krånglade det med is och allt så vi var framme 3 timmar senare än planerat vilket var lite drygt. Rikard drog aldrig på någon koncert för att de som skulle med följde inte med och han ville inte gå själv. Vi gick och åt istället och hade de mysigt. På Lördag shoppade jag lite och så gick vi in på Lush och jag plockade lite. En helt fantastisk affär tycker jag =) Sedan visade det sig att Rikard ville köpa allt till mig hehe. vad vill han ha för det? ; )
Balsam och schampo som innehåller irländskt öl, och en liten burk med fast parfym

Läppscrub som luktar bubbelgum, kanske inte så himla nödvändigt men luktar så gott =)

och en ask med en massa roligheter-yummy yummy yummy shower cream wash, sex bomb bath ballistic, sexy peel soap, heavanilli massage bar, sex in the shower emotiobomb och whipstick lip balm. Bara att hoppa in i duschen!

I alla fall, vi skulle ju hem igår men som ni hört är det ju kaos på rälsen så vi blev försenade flera gånger. Den sista gången skrev de att tåget pre. skulle gå kl 22 så vi väntade men sen så åkte det ju inte ändå. Vi skyndade oss att boka biljett med Swebuss och kom iväg vid 23 och var hemma vid ca 3 i natt. Så nu är jag trött!
Jo, vi träffade ett par på centralen också och hon skulle åka med Karlstadtåget så vi gjorde sällskap. Hon kommer från början från Kristinehamn men bodde nu i Växsjö. De hade en lägenhet i Sthlm och hade nyss flyttat hem från USA. Hon erbjöd oss att få sova hos henne om inget hade fungerat och det är ju verkligen jätte snällt, helt främmande människor. Men som tur var fick vi åka hem.

nu får det vara bra =),
/Sandra

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja du, ibland stöter man på fantastiska människor i vårat lilla land ;)Låter som en bra helg för er del. KRAMAR

2010-02-22 @ 20:27:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0