Helga!

Gött, eller ja, jag ska jobba en dagtur på avd 15 på Lördag dock. Men i alla fall =)
Imorogn blir det att tvätta kl 8.00, klippa lugg kl 9.00 och kl 10.00 ska jag lämna lite blodprover på Klaratappen. Sen ska jag hämta upp Susanne och Sandra och vi ska plugga lite!
På Lördag är det födelsedagskalas hos sandra =D Ska bli mycket trevligt!!

Fick hem lite produkter från Lyko.se idag, från märket Lanza, längtar tills ag ska tvätta håret haha.


Har haft praktik idag och det gick jätte bra, känns bättre och bättre och det känns ju naturligtvis toppen! Känns som om jag kommer att klara det här alldeles själv så småningom, men inte riktigt än ;)
Fick ringa mitt första samtal till en anhörig angående patientens försämring, det var ju inte så kul men väldigt lärorikt...


Har ni det bra då? Hoppas det!


Fick veta att jag ska jobba lite under julen också på avd 5, lite cash =) Juldan blir det kvällen och sen den 26 blir det en dagtur.


Usch...har fått herpes på läppen, precis på samma ställe som sist. Men jag tror det håller på att försvinna nu... Intresseklubben anteckna ;)

Nu ska jag diska

/SAndra

Första veckan

Hej på er,
ja nu är första praktik veckan avklarad på avd. 9. I går var sista dagen jag gick för denna vecka och den var väldigt lärorik! Det var lite ont om folk och henne jag skulle "följa" skulle egentligen inte jobba och sen skulle hon iväg vid 11.30 och huvudhandledaren hade vak på ett rum. I alla fall, en bra dag var det där jag fick visa att jag kan!

Klarade sista tentan också =) Gott.

Idag skulle jag ha jobbat kvällen på avd. 5 men kom på att mamm skulle ju hit så jag fick tag på en anna som tog passet av mig. Sen ringde de från avd 15 och frågade om jag kunde jobba kvällen och då sa jag som det va att jag väntade på morsan, men då sa de att jag kunde börja så fort som möjligt så blev det.
Mamma och jag gick ut på stan och köpte henne lite kläder och åt på Åhlens. mycket trevligt.
Vid kl 15.00 var jag på avd. Det var väääldigt länge sen jag avr där.


Imorgon ska evt en kompis komma hit med hennes familj men jag vet inte än hur det blir. Rikard ska på hockey. Jag ska föröska plugga också.

Hoppas allt är bra med er!!
//Sandra

Mama Mia

Hello på er,

först, har fått reslutatet av två/tre tentor och jag klarade dem! Gött, imorgon får vi svar på den tredje.

Imorgon är jag medbjuden på Mama Mia show i LLA med Susanne och några ev hennes nära och kära, mucho trevligt!
http://vingarochhav.se/wp-content/uploads/2010/09/Cartel-MamaMia.jpg

På Måndag börjar första praktiken! Avd 9 here I come! Har ebställt ett par MBT skor som nog kommer att ta några veckor innan de kommer. Ska visa er vilka det blidde:
http://www.mbtsverige.com/images/images/Walk%20in%20Blue_5.jpg
Tänkte att kanske vore det lite roligare med någon trevlig färg, kanska får någon att le =)
www.mbtsverige.com

Håller på och steker amerikanska pannkakor...det gick så där i början, vet inte om det är spisen eller pannan, det är ju inte direkt första gången jag gör dem...

Hoppas allt är bra med er,

/Sandra

3 år med <3 och bullar med mandelmassa

Idag firar jag och <3 3år tillsammans, tiden går fort! Jag fick en bucket blommor med bl.a rosa rosor i =) Kansk kan visa en bild

= D

Vi ska ut och äta på Fredag, tänkte gå ut idag och äta men vi bestämde oss för att inte göra det...

Idag har jag och Susanne varit till CSK och lämnat CV och Intresseanmälan till olika avdelningar, bl. a onkologen och hematologen. Sen får vi se vad det blir!

Håller på och bakar bullar mitt i allt ; ) Ska ha i mandelmassa. Blev inspirerad av Jenny som bjöd på det igår när det var Kanelbullensdag.


På Lördag ska vi förmodligen på dop i Torsby, om vi får komma =) Sen ska vi till Jennie och hennes lilla familj, passar på medans man är där åt.


Lille Albins dop var så fint också, han var jätte duktig, inga sura miner. Sen sjöng en kompis till mamma Josegin och det var såå fint!! Tänk om en annan kunde sjunga så också...

Hoppas allt är bra med er,

/Sandra

Hagfors

Imorgon ska jag till Hagfors! Först på dop sen och hälsa på pappa och Monica, lite mys med mami och senare ut på "Jonte".
Ska bli trevligt att gå på lille Albins dop =)

Titta på IDOL. Madeleine verkar vara en sån söt och go tjej, tänk och vara så gald som hon verkar vara hela tiden!

Vet inte om jag förtäljat, men jag har färgat mig. Några av er ser mig imorgon så det får vänta tills dess, annars har ni säkert sett det på fejjan =)

Ja ni, tänk va tiden går fort. Det är mindre än fyra månader tills jag är klar sjuksköterska!! Det är fasenemig inte klokt. Har fått lite hjällp av min kära Maria att skriva CV och Intresseanmälan brev som jag ska gå iväg med till veckan... ujuj..hoppas nu att man får in en fot någon stans så man kan börja sin sjuksköterskekarriär!

Hoppas ni har det fint,
/Sandra

RSS 2.0