Jobb

Igår kväll jobbade jag extra på demensboendet som jag jobbade på i somras. Det blev bara 5 h men det är ju något i alla fall. De frågade om jag kund ejobba idag också men jag och Susanne måste jobba med uppsatsen.

Idag är det Lördag igen då. Ska väl köpa liet snask senare =) Skulle vilja se någon bra film. Det går en del filmer på bio nu som jag skulle vilja se, bl. a I love you Phillip Morris med Jim Carrey och Ewan McGreagor.
http://chasness.files.wordpress.com/2009/07/i_love_you_phillip_morris.jpg

Den är baserad på en verklig händelse.


Nä nu ska jag ta och hoppa in i duschen.
Ha en fin dag
/Sandra

??

Har fått hem ett påminnelsebrev idag från "collectum" som har med hur man vill att ens tjänstepensionspengar ska sparas... jag har tydligen inte valt än vart jag vill att de ska sparas... Nu är det tyvärr så att jag inte är insatt i sådant överhuvudtaget. Jag säger tyvärr för jag önskar att jag vore intresserad av det, men det är jag ju inte.
Har ni nån koll på vart som är bra att spara? Alecta, Länsförsäkringar, Skandia Liv osv. osv. Vet inte vad jag ska välja, någon som kan välja åt mig;)?

Väntar på att Rikard ska komma hem, han ska handla med sig mat från Sibylla. Jag ska äta en veg. rulle med bl.a mos i GÖTT!
http://www.fbk.nu/fbkungdom/sibylla.gif

Snart är det helg igen..inte klokt, och snart är det Måndag igen.

Min tatueringen läker bra, kliar =)


Hoppas ni haft en fin dag
/Sandra

Slut på ännu en vecka

tror jag skriver samma rubrik varje Söndag...men det går ju så förbaskat fort!!inte kul.


Skulle nyss ha bakat en chokladfudgetårta men det fattades en ingrediens och jag känner verkligen inte för att gå ut igen så det får vänta till imorgon =)

Tatueringen läker fint verkar det som. Var grymt öm den första och andra dagen. Grymt nöjd som sagt. Nu ser de andra jag har inte så fina ut i jämförelse haha.

Hm...
Rikard sitter och spelar tv-såel och pratar samtidigt med en kompis som han seplar med. Jag håller tummarna att Susanne har tid och lust att komma en sväng sen och spela lite wii med mig ;)


Intressant inlägg jag känner att detta blev, som vanligt med andra ord haha.
Hoppas ni haft en fin helg
/Sandra


I've been inked!

Gööör nöjd är jag! Onts om fan gjorde det på slutet dock.
Åse är verkligen skitduktig!
KLAR!
/Sandra

Prövat på nåt nytt =)

Vi var till Ica Maxi förut för att införskaffa lite grejer till middagen. Jag köpte lite äggnudlar, currysås, vegetariska "kyckling"bitar och lite blandade grönsaker på burk (vattenkastanjer m.m) Kokade nudlarna och stekte bitarna, hade i nudlarna och stekte lite på dem. Hade i grönsakerna och sedan currysåsen, gör gött blev det! Och jag som aldrig prövar på nåt nytt.
Gott gott =)

ps. snart är det dags för tatueringen =D

/Sandra

Just another Sunday morning

Igår äntrade vi då Golden star och käkade. Fanns ju inte så mycket vegetariskt att välja på men, men, det är ju inget nytt (det är faktiakt 2010!!) Matchen sög, Färjestad förlorade med 1-2. Pausmusiken var dock gör bra =)


Sedan begav vi oss till Tempel. Jag var riktigt danssugen!! Men vi blev inte så dryga där =(

Vi hann faktiskt se slutet av Melodifestivalen och jag tycker att det var en bra låt som vann! Hoppas hon klarar sig bra i Eurovision.

Nu ska jag borsta gaddarna
/Sandra

Underbara sol

du är såå välkommen!


Imorse åkte jag till Susanne där vi försökte läsa på inför seminariet på Tisdag, gick inte så bra... det är hur ointressant som helt tyvärr. Vi var sedan på ett skivstångspass (igår tränande vi på masinerna) vid halv 12. Åt lite mat och sedan drog vi till nya Ica Kvantum. Vet ni vad de sålde där...Marabou chokladkaka 200g för 10 kr =P en sådan slank det ner i vagnen så klart.


Oh, min lilla kattbebis Stina har blivit stor. Hon LÖPER. Men hon känns så liten och oskyldig. Fyller faktisk ett år i April. Beställde tid för sterelisering om ca 3 veckor. Hon jamar som bara den på nätterna. Det var hur många år som helst sen jag hade en katt som löpte. Hon har en väldigt ljus "röst" så det skär i öronen. Mycket trevligt.

Imorgon var det då dags för middag på Löfbergslila arena, och matchen då så klart. Sedan blir det förmodligen utgång på Tempel.

Hoppas ni alla får en underbar helg
/Sandra

Glädjande nyheter!!

Jag klarade läkemedelstenta II ändå!! Överlycklig!!

http://www.haststallet.se/GladGubbe.gif



Trött

Det blidde inte så mycket sammanhängande sömn i helgen, "borta" bra men hemma bäst. Jag sov hos mami på Fredag och vaknade vid halv fyra med krypningar i ena benet som inte ville ge med sig, somnade efter 5. På Lördag sov jag hos pappa och Monica och där vaknade jag några gånger.
I natt sov jag äntligen i min egen säng men då jobbade Rikard natt så då vaknade jag femtielva gånger pga det. Jaja, ett världsproblem.

Träffade även min vän Pernilla som bjöd på god mat. Passade även på att pröva hennes peruker haha
Blondin kanske?  eller redhead hehe

På Fredag gjorde jag och mamma cupcakes med en geisha pralin i varje
Gött



Var himla fin utsikt ner mot vattnet hemma hos pappa och mamma, synd att jag inte hade en bättre kamera.




Susanne var hit idag och det var tänkt att vi skulle ha börjat läsa lite inför seminariet nästa vecka men det blev inte så, vi var alldeles för trötta och omotiverade. Blev med henne till hennes mamma och där fick vi varsin liten klocka som vi ska ha på oss när vi traskar omkring på avdelningarna, jätte snällt!



Lite senare blir det Outsiders och CSI,
ha det gött

/Sandra

Alice in wonderland

Alice in wonderland ska vi och titta på imorgon, ska bli kul! Tycker lite konstiga filmer är roliga så den här blir nog kanon. Ska ni se den?
http://www.collider.com/wp-content/image-base/Movies/A/Alice_in_Wonderland/alice_in_wonderland_johnny_depp_mad_hatter_image_01.jpg
(bild lånad från google)

Jag ska åka hem till Hagfors under helgen, umgås lite. Ska baka ett nytt recept cupcakes med mamma =)

Idag har jag och Susanne suttit här och jobbat på litteraturstudien som är såå rolig att göra. Vi ska bli klara imorgon, sedan har vi examination den 16 tror jag det var. Ska även lära oss en massa begrepp och så inför seminariet som har med vetenskaplig artiklar att göra. Ni hör ju va intressant det låter hehe.

Nästa Lördag ska vi (jag och Rikard, Susanne och Daniel) och äta på Löfbergslila arenas restaurang och sedan se matchen. Jag är ju inte såå intresserad av hockey men Rikard vill gå och det blir säkerligen trevligt!

http://www.wepab.se/images/Lofbergs_Lila_Arena_060824.jpg
(bild lånad från google)


Nu börjar snart Greys' anatomy och efter det börjar säsong 2 av Truee blodd =)

/sandra

Ikväll blir det kolla av

haha, kan man uttrycka sig så?
I alla fall. Idag blir det mycket på TVn. Tänkte jag skulle se om Dating in the dark är något att ha... sen blir det ju de desperata hemmfruarna och sedan det nya programmet Cougar town, allt på kanal 5.

Idag är det nog 3e eller 4e dagen jag äter smågodis...blev ju en del köpt i C-berg i helgen...men man behöver faktiskt inte gå och småäta hela tiden. MEN jag ska faktiskt ha mens, så det så ; )

Ikväll tänkte jag testa ett skitgött recept som vi fick hemma hos Susanne i helgen. Räklåda. Jag tycker ju inte om räkor men de går det att plocka bort.
Ska jag dela med mig tycker ni, i Susannes ära?eller jag tror förresten inte att det var hon som kom på det heller...?
I alla fall här kommer det


Ingredienser

1/2 paket fryst dill
3-4 ägg
250gr räkor
majonäs
8-9dl mjölk
mjöl
smör
2 barkis

Koka äggen och låt dem svalna.
Smöra en stor ungsform, ta en barkis och karva ur innehållet och strö i botten. (kan ju använda "skalet" också om ni vill)
smält smör i en kastrull, blanda i mjöl tills det blir tjockt (vanlig redning alltså). Tillsätt mjölken och salt och örtsalt och rör tills det kokar.
Smaka av.
Tillsätt dill, räkor och rör om.

Skala äggen och skiv dem och sedan smula ner dem och lägg dem i formen ovanpå brödet. Ha på lite majonäs över, tunt lager. Häll över redningen.

Strö över mer barkis så det täcker bra och in i ugnen i 200 grader i ca 10 min, brödet ska bli knaprigt och lite brunt.

Smaklig måltid

/Sandra

RSS 2.0