It´s going to be a dream come true!

Åh jag fattar det inte riktigt, men vi ska verkligen åka till västra USA!! Jag och Susanna (min faster, Rikard är sjuk) åkte till en väninna och hennes kille (Susanne & Anders) och diskuterade lite och kom fram till vilka flyg vi ska ta =D Susanne ska bara ringa ett samtal imorgon ang försäkring och så och sen ska hon boka biljetterna =) wiiiie!! Vi ska boka bilen och hotellet i Las Vegas också. Vi ska börja i Las Vegas och sluta trippen i San Fransisco.
Oh kunde inte vara nöjdare nu!! Kommer nog tjata öronen av folk om det också så ni får ursäkta! Bara fyra månader kvar, men först ska vi njuta av en fin och underbar sommar!!


Till helgen ska jag åka hem till Hagfors, saknar mamma och pappa och Monica.

Imorrn, Tis och Ons blir det kvällsjobb och sen på tors och fre blir det dagpass, sen tre ledig =)

Hur är det med er?

/Sandra

Long time, no writing

Ja nu var det läääääääänge sen...
Men livet rullar på och jag har inte haft nåt direkt att blogga om, eller jo det kanske jag haft men inte kommit för mig.
Vi åkte ju till Växjö med svärpäronen förra helgen och var till Orrefors och alla de andra tusen olika glasaffärerna, det var trevligt men det blev lite mycket glas. Sen drog vi över till Öland! Där har jag ju aldrig varit så det var trevligt. Åkte och såg Långe Jan och allt detta. Ska försöka lägga upp biler nån dag, annars finns det på Fejjan så klart hehe

Åh jag drömmer om Kalifornien och Las Vegas.. och San Fransisco... Grand Canyon Susanne och Daniel kan nog förmodligen inte bli med så jag har frågat min faster och hon skulle höra med nån kompis. Sen har Rikard frågat hans kompis Daniel också. Hoppas de kan bli med =) vore underbart att komma i väg i Oktober. Vi vill  ju hyra bil och åka runtoch det kostar lite för mycket för oss att åka själv, dels så blir det ju säkrare att åka fler. Ska i alla fall lägga in två veckors semester de två första veckorna i oktober, semester ska jag ha i alla fall då Rikard tagit då också.


Wonderful! =)
kram på er

RSS 2.0