Long time, no writing

Ja nu var det läääääääänge sen...
Men livet rullar på och jag har inte haft nåt direkt att blogga om, eller jo det kanske jag haft men inte kommit för mig.
Vi åkte ju till Växjö med svärpäronen förra helgen och var till Orrefors och alla de andra tusen olika glasaffärerna, det var trevligt men det blev lite mycket glas. Sen drog vi över till Öland! Där har jag ju aldrig varit så det var trevligt. Åkte och såg Långe Jan och allt detta. Ska försöka lägga upp biler nån dag, annars finns det på Fejjan så klart hehe

Åh jag drömmer om Kalifornien och Las Vegas.. och San Fransisco... Grand Canyon Susanne och Daniel kan nog förmodligen inte bli med så jag har frågat min faster och hon skulle höra med nån kompis. Sen har Rikard frågat hans kompis Daniel också. Hoppas de kan bli med =) vore underbart att komma i väg i Oktober. Vi vill  ju hyra bil och åka runtoch det kostar lite för mycket för oss att åka själv, dels så blir det ju säkrare att åka fler. Ska i alla fall lägga in två veckors semester de två första veckorna i oktober, semester ska jag ha i alla fall då Rikard tagit då också.


Wonderful! =)
kram på er

Kommentarer
Postat av: Katarina

Oj, oj. Vad härligt, roligt det låter, hoppas ni kommer iväg!!!!!

2011-05-17 @ 20:53:20
Postat av: Sandra

Appen heter colour effects :)

Jag är beräknad den 4e oktober.

Hur mår du? Full fart på jobbet? Keam

2011-05-21 @ 22:07:10
URL: http://gudis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0