Ny frill?

Söker er som frisörråd, ska jag klippa mig??
http://emmyssecret.blogg.se/images/2010/short_hairstyles_01_01_72376212.jpg

Skittsnyggt, på henne i alla fall
Va tycker ni?

Säfsen

Vi har bokat stuga Lördag till Söndag v 13 =) och jag ska åka skidor... det ska bli kul att se hur det går. Har inte åkt skidor sen högstadiet nån gång, och då kunde jag heller inte åka, men det ska bli kul! Vi köpte kläder till Rikard idag för 1000spänn, både byxor och jacka, väldigt överkomligt pris, innan rean hade de kostat 1500-2000 per styck. Lyckligtvis hittade vi mina termobyxor och jacka! =)

Annars då,
jag jobbar på. Var lite stressad igår, men för det mesta är det jag som stressar upp mig i onödan så det måste jag lära mig att bearbeta bort. Idag har jag varit ledig. Jobbar kvällen imorgon och sedan två dagpass och sen HELG! Vi åker till Hagfors på Lördag för att fira Monika som fyller imorgon, och så vill de plus mamma fira Rikard som fyller 35 den 7 April.

Har beställt både Vänner-boxen och Sex and the city boxen på CDON. Den första har jag velat ha i åratal, kostar nu 799, kostar över en tusenlapp på andra Internetsajter. SATC boxen kostar 299.

Hoppas ni har det bra,

/Sandra

Long time, no see

Tiden bara rinner iväg. Denna kommande vecka är sista veckan för inskolning... känner nervöst, trots att vi går ju själva nu också på sätt och vis. Sen är det ju bara att haffa tag i första bästa om man undrar över nåt.

Igår var jag och Lena på Scrapbooking mässan här i Karlstad och jag kan säga att det var fullt med folk och kaos, fick inte plats nån stans. Men nån liten stämpel och nåt fint papper lyckades jag köpa med mig hem. Men oj va mycket roligt och fint det fanns.
Sedan begav jag mig på kvällsjobb och idag ett dagpass så jag är ganska så trött, men ska försöka se Walking dead sen på Tv11.

Allt bra med er?

puss/sandra 

RSS 2.0