Jobb!...?

Som det ser ut nu så kommer jag börja på avd 15 i slutet av Januari! =D har inte skrivit på några papper än men varför skulle det inte bli av? Är otroligt glad i alla fall! Trivdes jätte bra där när jag var på praktik i termin 4, och så har jag jobbat extra in emellan också.

Gick sista dagen på avd 9 idag, lite ledsamt men samtidigt skönt att tiden går ;) nästa vecka ska vi hålla på i skolan så det blir lugnt och så får man ju träffa alla igen! Sen veckan därefter bär det av till Gunnarskärsgården i Hammarö kommun.


Imorgon drar jag och Helena kosan till Malmoe, ska bli riktigt kul att träffa Maria maruska =) Mysa och prata, och shoppa ;)

Hoppas ni har det bra!!
Grattis på namnsdagen igen Katarina!!!

/sandra

El tenta

Ja då var den gjord i alla fall. Hur det gick förtäljer dock inte historien- kan bära eller brista. Men jag håller alla fingrar och tår!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

praktiken på avd 9 lider mot sitt slut, går sista dagen på Torsdag. Har seminarie imorgon, vilket ska bli jätte kul....
På Lördag åker jag och Helena till Malmoe till våra kära vän Maria!! ska bli sååå kul.


I helgen var vi på Idol och det var skit bra! Jay´s version av Prayer var asbra!!!!! brukar annars inte digga honom så jätte mycket men då fick jag gåshud.På Lördag ko Camilla hit och vi gick till Tempel, var inte riktigt fit for fight men det var trevligt ändå!

Ha det gött

/Sadra

El grand finale

Mm snart är det dags för den Nationella tentan. På Fredag för att vara exakt. Då vill jag att  ni håller alla tummar och tår för mig och mina klasskamrater!
Dagarna och veckorna går, bara två veckor kvar tills praktiken på avd 9 är klar, sen en vecka på skolan och sedan 6 veckor kommunal praktik, Snart bara två månader kvar till examen =D Längtar så jag längtar...

Och inte att förglömma, Idols delfinal i LLA till Fredagen också =) ska bli skoj!

Hoppas ni har det fint,
/sandra

Tårta

Bakade lite tårta idag, men den blev inte så jätte delikat som jag ville... =( Men helt klar ätlig =)
Vill ni se den får ni gå in på facebook haha...

Ja, imorogn blir man 26 år gammal, alltså närmare 30 än 20. Nån gång ska man väl bli det också.
Susanne var hit en sväng och jag fick blommor i två fina krukor, tack tack =), Sandra kom också och henne fick jag ett jätte fint halsband och rosörhängen, tack, tack och sist men inte minst LINDA kom också, det var huuur länge sen sen sist jag träffade henne. Henne fick jag också en blomma av, tack tack =)


Imorgon bär det av till Hagfors för lite föa hos pappa och Monica och sen lite fika hos mama. Sen ska Pernilla och Marie bli med hem och lite senare kommer Helena. Bjuds på tacos och sen bär det av till Tempel på Eric Hassle. Skoj!

Ha en fin fin helg!!
/Sandra

Lite mörbultad

Ja, jag blev allt lite mörbultad igår på volleybollen haha, fick nog en lite stukning i höger tumme också. men det var kul i alla fall, men det är inte bare bare att spela, regler hit och dit, som man inte tänkte på när man spelade för skojs skull på gymnasiets gymnastiktimmar. Var så klart tvungen att ta kort =)
syns lite att den är svullen, och så den vänstra (lite längre ifrån kameran är den också) och så lite småblödningar på armarna fick jag också Det är volleyboll imorogn också, tror nog att jag ska dit.

Idag är jag hemma från praktiken, har en icke bra magdag idag, får ta igen dagen till veckan.


På Lördag fyller jag år också, närmare 30 än 20.... Helena, Pernilla och Marie ska komma hit och vi ska gå ut och göra stan osäker. Erik Hassle ska visst spela på tempel och han har ju en del bra låtar

Hoppas det är bra med er,

/sandra

Volleyboll

Ja ikväll ska jag testa på att börja spela volleyboll, ska bli kul, synd att det är så sent bara, från halv åtta till nio. Men, men.

I Lördags var jag på Sandras 30års kalas och det var mycket trevligt och god mat.
Min fina klänning från H&M.

Nu ska jag fixa med en massa grejer, börjar praktiken igen imorogn kl 13.30

Hoppas det är bra med er,
Sandra

RSS 2.0