And the winner is...

ja vem då??... visste inte förrän nu imorse vem som vann. Låg i sängen och kollade, och sen kl 4 i natt vaknade jag och tänkte "men vem vann??". Jo visst somnade jag mitt i. Jaja. Det var ju Tyskland som vann och jag gillade den låten. Tyckte Cypern hade en riktigt fin låt!

Igår var jag en sväng till Susanne och hälsade på den lilla kattungen Silla. Hon är jätte söt-så att hjärtat smälter =) Hon var lite blyg i början men när jag varit där ett tag kom hon till mig och skulle försöka sova =)


Förresten-Grattis alla mammor på Mors dag!!! =D

Nu ska jag få i mig lite frukost.

/Sandra

Regn....

Sö trevlit sö, mä regn...

Har varit en sväng till Bergvik och letat efter nåt man kan tänka ha på sig den 19...återträffen. (www.hm.se)
Det blidde en sådan och en till sådan-fast vit med blåa ränder längst långsidan. Blir nog snyggt med en svart BH under den blårandiga. Har även en beige sen innan. Mycket bekväma.

Igår kom Pernilla och hälsade på, det var trevligt. Hoppas på att hon flyttar hit någon gång =)

Vi har planer på att åka ner till Malmoe den 17 Juni och hälsa på Maria och Andreas, det vore gör sköj.

Ikväll blir det Eurovision trots att Anna inte gick vidare. Tänkte i alla fall se bidragen sen alla poängräkningar och dret pallar jag inte med.

Hoppas ni får en fin kväll

/sandra

Bebissugen jag?nä...

Får skylla på alla hormoner som finns i omlopp på BVC, för jag har blivit så otroligt bebissugen-allvarligt alltså. Idag fick jag vara med barnmorskan och då kom det in en tjej som var gravid och som vi skulle lyssna på bebisens hjärtslag och det var ju helt otroligt, och det var inte ens min unge. Sen fick jag lyssna på magen med en sån där gammal trätratt eller vad det heter, och då kände man mer bebisens hjärtslag. Fick även klämma lite på magen så att jag kände bebisens huvud =) Det är ju bara tankar som snurrar runt i mitt huvud-vi måste ju vänta med barn tills jag är klar och helst fått ett jobb också. Men bebissuget lugnar nog ner sig lite nu när det var sista dagen idag på BVC och jag då inte kommer att träffa så många bebisar och gravida på nära håll.

(www.liv.se)


Har nyss ätit en halv veg.rulle-det var gött =)

Ikväll börjar visst semifinalerna i Eurovision. Tror inte jag ska se de men finalen på Lördag blir det =) Tönt som jag är haha Ska ni se??



Ska sätta mig och läsa igenom några artiklar nu,

/Sandra

Hormoner

usch och fy, kunde lika gärna ha stannat kvar i sängen hela dagen. Ska snart ha mens så jag känner mig som om jag vägde flera 100 kg... varför måste det bli så här varje gång man ska ha detta fanskap?? känns som om jag inte har nåt jag kan sätta på mig som passar...vill gå omkring i myskläder dag ut och dag in.. baldersballe...

och Stina har börjat löpa igen, det är ju kul, särskilt på nätterna, och jag som vaknar så förbannat lätt av allt..

Nä nu ska jag duscha.

/Sandra

Han bet mig i arslet

Rubriken är helt sann! haha, men hur man tolkar "han" det är en annan femma... Oliver har en förmåga att naffsas lite på morgonen när han tycker att det är dags att gå upp och ge honom mat, så i dag passade det sig så "perfekt" att min rumpa var utanför täcket så han passade då på att naffsa lite där haha!! Han är ett orginal helt enkelt.

Idag sov jag ganska länge måste jag säga, till kl 11.... Men det avr gött och välbehövligt.
Ska sätta mig med rapporten idag och skriva lite, den ska vara inlämnad den 28.

Åh, igår var jag med på hembesök hos en väldigt nybliven mamma. Den lille pojken var ca en vecka gammal och han var så liten och söt =)

Tvätt och städ tajm är det idag också, alltid lika trvligt...

Hoppas ni får en fin dag

/Sandra

It's over

Japp, då var man klar med opponeringen och responderingen!! Jiiipie säger jag. Nu ska vi bara fixa till lite småsaker innan uppsatsen trycks, man vill ju ha den så perfekt som den kan bli innan det sker.

Ja, det är ju tänkt att jag ska gå Vårruset idag men det vette tusan om jag har någon större lust att göra idag i detta väder... Det ser inte ut som om det regnar men åskan går än. Betalade faktiskt 180 spänn också.

Imorgon är det sista dagen jag går med min ordinarie sköterska då hon har sem. nästa vecka så jag ska ta med mig kladdkaksmuffins som hon ska få. På Måndag ska jag gå med en annan sköterska och på Tisdag med en sköterska som jobbar som barnmorska.


Hoppas ni har en fin dag

/sandra

Respondetskap

Nu är respondentskapet avklarat!! =) och det gick jätte bra, fick bra feedback från examinatorn. Vi kommer att få G+ på uppsatsen, varför de nu sätter sådana betyg vet jag inte...Det syns ändå inte i betygsdokumentet.
Imorgon är det dags för opponentskap och sen är det klart med det i alla fall!


Åh vad fint väder det har varit idag =) Gör varmt!

Fick mitt sommarschema igår. Får två veckor ledighet med Rikard i slutet av Augusti, och är ledig på Midsommar =) och kan gå på återträffen med 9orna.

Hoppas ni haft en fin dag

/Sandra

Har ni sett nåt så sött!?

God morgon kanske jag ska börja med,
var in en snabbis på Laila Bagges blogg och såg de här =)
Sockersöt...
Gud så SÖT!!! Underbar verkligen.

Ha en fin dag.

PS. Hur kommer det sig att man alltid sover som godast när väckarklockan ringer?

Vandring

Hej på er =)

åh jag har börjat få ett sug att pröva på att vandra, har jag nämnt detta tidigare kanske..? i alla fall, men jag ahr ju ingen större lust att göra det själv. Rikard skulle kunna tänka sig att följa med om vi gör det utomlands men när det kommer att hända vet jag ju inte.. =( Får börja researcha lite vad som finns häromkring i Värmland. Tänk att få vandra i Scotland eller nåt sånt, wow.
http://www.scotland-welcomes-you.com/images/579112_days_end.jpg
taget från www.scotland-welcomes-you.com

Chatta nyss med min faster som fråga om jag vill med ut och gå på kvällarna, och dte är ju självklart att jag vill det!! Älskar att promenera. Hurtigt värre =)

Ska även börja pyssla lite med kallmålning och sånt, och scrapbooking som är så kul, tillsammans med Susanne!
http://www.home-sweet-home.ahuli.org/wp-content/uploads/2009/09/scrapbook.jpg
taget från http://www.home-sweet-home.ahuli.org


Nu ska jag kolla om det finns nåt att se på dumburken

/sandra

Lite stressad

Ja lite stressad känner jag mig allt. På Onsdag ska vi upp och försvara (respondentskap) vår uppsats och på Torsdag ska vi upp och kritisera (opponentskap) någon annans uppsats. Samtidigt ska jag skriva rapport på begreppet bemötande, praktisera och gå på ytterligare fyra andra opponentskap/respondentskap. Men jag är ju inte ensam om detta så jag beklagar mig bara lite....

Idag fick jag ett brev från en tjej i Italien som jobbar som sjuksköterska! Kul att ha något sådant gemensamt. Fasen va jag ska ut och resa sen då, och hälsa på alla mina brevvänner ; )

Pissväder är det ute också...
Det var ett fint dop igår. Thea var kolugn i kyrkan med prästen Hjärpe, som även konfirmerade mig hehe.

Åh, måste passa på att gratta Josefin och Johan som blev föräldrar till en liten Albin igår!! Ska gå och hälsa på den när de har tid och ork.


Ha en fin helg

/Sandra

En av världens sötaste

Idag har jag nog sett en av världens sötaste gossebebisar, och jag överdriver inte. Åh så fin han va, blev nästan kär haha.

Imorgon bär det av till Ekshärad på dop. Vi har införskaffat present och så. Ska bli trevligt.
Ikväll är det ett avsnitt av True blood, alltid lika kul att se!
http://www.jilina.se/images/2009/true-blood-hbo_50634322.jpg(google.se


Hoppas ni haft en fin dag, som vanligt med andra or =)

/Sandra

Utstrirrad

Idag har en massa bebisar bara glott på mig haha. Ungefär -va är det där för typ. Sen fick jag håll i en tre månaders liten tös, gör söt! En del är ju så små =)

Imorgon ska jag börja kl 11 pga av nåt möte och på Torsdag är det ju röd dag och dags för dop i Ekshärad.
Min snälla darling fixade punkan på min cykel igår så jag cyklade till torget imorse, självklart med hjälmen på = Man har ju faktiskt något innan för pannbenet. Speciellt snyggt vet jag dock inte om det är men det är en annan sak...


Ikväll är det mycket på TVn- Ugly Betty, Desperate housewives, Cougar town och ev. New adventures of old Christine. Går repriser på Söndag så jag behöver ju inte se allt ikväll haha

Har nyss gjort ett stordåd- städat under badkaret... Gör mysigt. Stina brukar krypa in under där ibland och det är ju inte så najs.


Hoppas ni haft en fin dag

/sandra

Brevvänner

Ja äntligen har jag fått min lista med namn och addresser. Det blev lite fel där i början men nu så...
Några bor i bl. a USA, Tyskland, Cypern och sedan i ett öområde som heter Channel Islands. Har aldrig hört talas om det tidigare så jag slog upp det och det är tre öar  som befinner sig typ mellan Frankrike och England, coolt.
http://www.olemiss.edu/pubs/viewfromventress/wp-content/uploads/2009/09/channel-islands1.gif (google.se)

Idag har vi skickat in uppsatsen så nu är det väl ändå klart med et hoppas jag.

Har nästan nyss ätit en fet veg.burgare från "Timmys" i Norrstrand och det va fan så gött = D


Ha en fin kväll

/Sandra

Hmpf

mm... det fanns att lite att lägga till på uppsatsen, sååååå roligt, men vi ska skicka in den igen imorgon.. På Lördag ska det firas med grillning med folk i från "klassen" (tror inte det korrekta ordet är klasskompisar på universitetsnivå, utan kurskompisar ;)).
Sitter och väntar på att några muffins ska bli klara, körde ner en ruta Marabou  Polka, som förövrigt var jätte god! Prövade även Passion-Chilli idag.. som jag trodde, inte god.

Ska gå ut och gå en sväng bara muffinsarna (?) är klara.... Rikard jobbar natt i natt....


På Krsiti himmelsfärdsdag ska vi till Ekshärad på dop för lilla Thea. Har funderat på vad vi ska köpa henne... Ett halsband i silver kanske som hon kan ha när hon blir större?... Sen har jag även funderat på vad jag ska köpa till Josefins bebis när han kommer ut =) Tycker att Anne Gedde tar så mysiga kort och har en massa olika böcker och så...
http://1vuxen2barn.files.wordpress.com/2010/01/anne_geddes_lily.jpg(google)


Nu är muffinsarna klara så nu ska jag bege mig ut

Hoppas ni haft en fin helg

/sandra

Fredag är kommen

och jag har redan varit ledig i två dagar =) BVC är stängt idag, likaså igår. Men förresten tror jag att jag redan berättat det so lets move on...

Idag ska jag ut på choklad-kake jakt =) Det har kommit ut en ny variant av Marabou chokladkakan- POLKA! Det ska bli gött att smaka tror jag.
http://4.bp.blogspot.com/_lIwuzDrSJx0/S6EWe8e1WjI/AAAAAAAAHLs/t3qUZsRIhfc/s320/polka.jpg (mediabanken.se)
Den med Passionsfrukt och chilli har jag inte ens vågat pröva haha. Avskyr chilli, inte för att jag tror att det kommer smaka särskilt mycket chilli...

Igår tog jag mig en timmes promenad. Saknar att ha någon att promenera med. Nästan så att jag skulle vilja sätta in en kontaktannons i VF och eftersöka någon att promenera med haha.


Som sagt så får vi kommentarerna från examinatorn idag...måste dock vänta till 13 och åka och hämta dem på skolan... Har sett på facebook att några redan fått tillbaka och är helt klara med själva skrivandet i alla fall. Hoppas det blir så för oss också...=)


Igår kväll tittade vi på en sevär film som heter "Whip it" med bl. a tjejen som spelar "Juno" (Ellen Page), om ni sett den, och Drew Barrymore. Här får ni ett litet smakprov.


Nä, ska väl ta och tvätta mig i fejset och så

Ha en fin Fredag
/Sandra

Footloose

Sitter och lyssnar på Kenny Loggins låt Footloose, fan va bra den =) Blir glad av den.

Idag gjorde jag bara halvdag på BVC då de hade möte fram till 12. Jag sov till 9 åt frukost och gick ut och gick, sedan dröjde det inte länge tills det var dags att gå till torget och åka till Skåre.
Är ledig resten av veckan då de har stängt. Ska dit på Tisdag igen. Vi får tillbaka kommentarer på uppsatsen från examinatorn på Fredag och ev. ändringar och så ska vara inskickat senast 16 på Måndag, och så skulle sköterskan jag går med ha en annan student.

Ska nog bege mig och träna imorgon, får höra med Susanne om hon vill med. Usch, tvätta ska vi göra också...kl 7...

Vi var in på Clas Ohlssons härom dan och då köpte jag filmen Cry-Baby med Johnny Depp. Den var rätt bra, lite "sludi" så där ; )
http://byfallenangel.com/wp-content/uploads/2008/09/cry_baby01.jpg(från google)

Snart kommer Rikard hem, han är också ledig resten av veckan =)
Ha en fortsatt fin dag

/Sandra


...

Va svårt det är att komma på bra o finurliga rubriker...

Ja idag hade vi intro. på Klinisk Omvårdnad III... och imorgon ska jag till BVC. Kul att se hur det fungerar och så.


Solen skiner hörrni, helt underbart. Ska nog gå ut och gå en sväng efter att pannkakorna lagt sig till rätta i maggen.


Haha, jag måste berätta. Kanske inte ska skratta men jag vaknade i morse och såg Oliver sitta på golvet strax nedanför fönsterbrädan. Han stirrade upp mot fönsterbrädan och tog sats för att komma upp men sen blev det liksom inget mer, han satt där ett bra tag och tog sats och jag låg och smålog för mig själv och tänkte att han måste ju ta sig upp för tusan. Men ack, han gav upp och gick. Likaså så jämt nyss så tog han sats för att hoppas upp på förnsterbrädan här i köket men då hoppade han i alla fall men kom inte ända upp. Vet inte vad detta beror på men han måste ju skärpa sig lite, så tjock är han inte så att han inte ska orka ta sig upp.  Min lilla fis =( Kunde inte hjälpa att småle lite...

Han är ett orginal min kille!


/Sandra

Sommarens snyggaste vårskor

i alla fall enligt mitt tycke är dessa:

I syntetskinn köpta hos Scorett. Har varit in o prövat dem tidigare men då fanns de inte i min storlek. Jag gick i dem hem och fick naturligtvis vattenblåsor.. typiskt men det är bara att plåstra om och ha på sig strumpor som inte vrider sig runt fötterna.

Ska snart ta mig en promenad i det underbara vädret, kanske få mig nåt att äta först.

Imorgon börjar kursen klinisk omvårdnad III och på Tisdag ska jag förmodligen till BVC i Skåre. Ska ringa barnmmorskan till morgonen. Ska blir roligt och spännande. Ska bara var där i nio dagar men det är ju alltid något!

Hoppas att ni haft en fin helg.

/Sandra

RSS 2.0