Dawson's Creek

Beställde jag mig igår hos cdon.com för 899:- http://cdon.se/media-dynamic/images/product/000/503/503188.jpg
Har tänkt länge på att beställa den, älskade den serien när jag var yngre och tycker att det är kul att ha =D

Ikväll blir det BingoLotto hos Susanne, nu jäklar ska vi vinna!!

Var hos svärpäronen och åt lunch idag. De ska på Åbokryssning imorgon.

Hoppas ni haft en fin helg,
Sandra

Back to school

http://biphome.spray.se/liisa.jari/hygien/almanacka.gif

+ http://www.westerlundska.nu/Global/Program/IV/pennor.jpg +http://www.ahnbergs-bokbinderi.se/img/spiralbindning.jpg
(google.se)

Är väl ett måste då.... Börjar kl 9.00, alldeles lagom, och slutar 17.00...hårda tag. Har fått förra terminens nationella sluttenta skickad till mig och det är ju en del då...men det ska jag klara av om jag klarat allt annat, eller hur!?

Har shoppat lite också inför skolstarten, eller ja, jag behövde ju kläder annars också haha
Dessa blidde det, plus ett par blå http://media.ginatricot.com/images/product/29219900001_m.jpg och http://media.ginatricot.com/images/product/28885900001_m.jpg och en grå
och http://media.ginatricot.com/images/product/41585105601_m.jpg och en annan t-shirt med gulligt tryck. Allt på Ginatricot.
Fan va professionellt det ser ut när jag sätter in bilder da ; ) haha

Sen en deo och duschgel på Body shop <3


Hoppas ni har en fin helg

/sandra




Tisdag

Tjing på er,
hur står det till? Med mig är det bra förutom att jag är lite smått illamående av någon anledning. (ej gravid)
Jag och Susanne har varit och tränat lite på Friskis idag-wohoo!! =D Jag ska träffa Sandra om en stund, fönstershopping och så där.

Vi har ju varit på kryssning till Helsinki under helgen. Det var trevlig men en lite tråkig båt-Gabriella med Viking Line. Blev lite taxfree och så = D


På Torsdag åker vi till Hagfors och hälsar på mamma, pappa och Monica. Blir nog lite svårt att åka hem när skolan börjat kan jag tänka mig...

Kram Sandra

Tävling hos Saray.se

Klart man måste vara med i tävlingen som Foki och Saray.se har ordnat, det finns mycket fint att välja bland =D och någon gång ska väl vara min tur!

Bli med ni med vettja!

http://fokis.se/wp-content/uploads/2010/07/12343.jpg

/Sandra

Semester

eller vad man ska kalla det, ledig är jag i alla fall! Gjorde sista dagen på avd i Söndags. Kändes lite sorgligt faktiskt, men jag har skrivit upp mig i vikarielådan så de kan ringa om det behövs så får vi se om jag kan och orkar jobba. Funderar på jul om jag ska kunna jobba nåt då...

Igår sov jag till halv 12 i alla fall =) och så kom Susane hit och vi spelade Super mario party och jag betedde mig som en riktigt dålig förlorare... inte kul haha Vi köpte oss mat på Mache', helt fantastika sallader har de där för er som inte testat det!!!

Idag åt vi sen frukost på Espresso house och sedan kom Susanne och vi gick och kollade på sådana dära MBT skor som ska vara så bra
MBT Kvinnor Sandals Grå Vit blå
www.mbtskor.net
Snygga kanske de inte är men de var sköna att gå i. Ska evt beställa några, hittade en sida det var rea på, de kostar ju en del! Billigare än de jag hittade får vi nog inte tag på.


Ikväll blir det tut-bingo med Susanne och Rikard, då ska vi banne mig vinna! haha vi spelade Bingolotto i Söndags men det blev ju inget...

Och på Fredag drar vi till båten i Stockholm som tar oss till Helsingfors = D

Hoppas det är bra med er all

/Sandra

Malmö


Får lägga upp fler bilder senare, det strejkar....

Jobbar på sista veckan nu i alla fall. Tor-Sön kvar, sen ska jag soooova på Måndag.

Idag fikade jag med Susanne o Sandra, mycket trevlit och införskaffade en kalender inför skolstarten =) ser mest frame mot det nu!

Ska hoppa in i duschen nu,

/Sandra

Bullbak och shopping

http://content.expressen.se/blog/35/89/96/simona/images/bullar.jpg(google)
Idag har jag och Susanne bakat 86 st bullar osm vi sedan delade på, de första blev lite brända men de andra goda =D Tog ett tag dock hehe.
Sedan åkte vi och Rikard till Bergvik och åt lite god mat och sedan fyndade jag lite kläder, eller två plagg rättare sagt. Sedan gick vi in på Skopunkten där Rikard fick sig två par skor och jag ett par med kilklack (love kilklack)


(www.skopunkten.com)


Har varit ledig idag som ni kanske förstod. Jobbar kvällen imorgon och sedan dag på Torsdag. På Fredag är det farmors <3 begravning i Hagfors, och sedan efter det åker vi ner till Malmö, vilket jag ser fram emot!

Jo för tusan, vi plus Susanne och hennes sambo Daniel har bokat en kryssning till Helsingfors den 20 Augusti! sköj!

Hoppas ni har det bra,

Sandra




RSS 2.0