Uppsatsen är nu inskickade till examinatorn!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yihaaaa!! Måste bara dela med mig av min glädje!!!

Ha en underbar Valborg

/Sandra



ps.

Det stavas Coverse (råkade att bli ett r på slutet) och så är skorna mörkgrå inte mörkblå. Det är tur att man är med.

/sandra

ps. det var inge större ändringar som behövs göra på uppsatsen, lite språk och sånt, och lite mer diskussion.

New shoes

Idag har jag köpt mina allra första par Conveser, tror jag i alla fall att det är. Mörkblå med lite högre skaft på. Skit snygga.


Imorgon är det träff med handledarna som gäller och vi ska få se vad som gäller med ändringar/tillägg.
Håll tummarna att det inte är mycket som behöver ändras så att vi äntligen ska få skicka in den till examinatorn till Torsdag!!

Just nu väntar jag på att Rikard ska göra mos och till det blir det ugnstekt veg.korv (hade dock ingen senap hemma..) Gött!!


Vet inte om jag har förtäljat att den 19 Juni är det återträff för oss som slutade årskurs 9 på Asplundsskolan i Hagfors. Det ska bli skoj! Ska slå följe med Helena dit och där lär man träffa en del man känner igen.

Ikväll är det "CSI", har börjat gilla den serien skarpt. Dock inte "CSI Miami", tål inte den rödhåriga snubben, har han inga andra ansiktsutryck eller?? Och det där jäkla solglasögonen ska vi inte tala på...

Nu blir det snart mat som sagt,

/Sandra

Hemma igen

Jag har varit hemma i Hagfors under två dygn och kom hem idag. Rikard kom och hämtade mig, mamma ville bjuda oss på mat och så passade vi på att ta fika hos pappa & Monica, farmor var även med.

På Fredag treäffade jag Jennie och hennes lilla Thea =)
Så söt!

Träffade även Maria <3



Idag satte Rikard upp den nya rullgardinen, förhoppningsvis håller den det mörkare i sovrummet på mornarna...Håll tummarna.

Jo, i Onsdags kväll vid 11 skickade vi äntligen in uppsatsen till handledarna. Nu ska vi träffa dem på Tisdag och förhoppningsvis behöver vi bara lägga till och ändra lite små saker sedan ska den skickas in till examinatorn den 29. Fy fan va skönt!!

Hoppas ni haft en fin helg än så länge

/Sandra

ps. Säger även ett STORT Grattis till Susanne som klarade tentan =D

Vart tog solen vägen?

undrar jag, igår SNÖADE, visserligen i bara några min. men ändå. Är jäkligt grått och trist ute nu.

Igår kväll var jag till Susanne och hade trevligt. Käkade lite snask och pratade.

Kl är inte ens 10 och jag har varit vaken till och från sen 5.30 tror jag det var. Har ju köpte Valerina Forte för att se om det ska hjälpa något med sömnproblemen så det är väl bara att vänta och se.

Idag hade jag tänkt att det är dags för storstädning. Ska skrubba köksluckorna osv., även dags för tvätten.


Checka in mina stygn, ser lite cool ut tycker jag haha


Hm..

Hoppas ni får en bra dag

/Sandra



Mot pälsindustrin

Jag har själv skrivit på, gör du?

Djurens rätt !!



Sol, underbara sol!

Härligt med sol! Har varit ute och gått en sväng, passade på att ta några härliga vårbilder också...lägge rupp dem nån annan dag.

Just nu sitter jag och lyssnar på Boyzone, några som jag gillade när jag var yngre =) Favoriten var helt klart:http://content.expressen.se/blog/47/96/21/macke/images/Ronan-Keating-Songs-For-My-Moth-463489.jpg Ronan Keating. En av min låtfavoriter är/var Words




Igår var jag på fest hos Hanna V. Det var mycket trevligt men fick så ont i magen så jag gick hem vid halv 12. Det blev en held del där i hennes lilla etta =)



Hoppas ni har en underbar solig Söndag!
/Sandra


En tårta, två dagar för sent

men ändå... Rikard fyllde ju år i förrgår och jag hade tänkt att jag skulle göra en tårta men jag hade så ont i magen så jag orkade inte, så istället blev den gjord idag, med lite hjälp av Helena =)

Grädden skulle egentligen varit i mitten då man skulle skärt tårtan i två delar men den blev så platt så det var ju ingen större idé, men den blev god ändå!

Måste visa, så här blå blev jag efter borttagningen av leverfläcken, eller är var det ett födelsemärke, vad är skillnaden egentligen??


Och sist men inte minst så här fin blev min tatuering nu när den är läkt!


Ha en fin Fredag!
Jo, imorgon ska jag till Hanna på inflyttnings/födelsedagsfest, ska bli skoj!

/Sandra

Helg igen

då var ännu en Fredag här...

I förrgår, som jag skrev, tog jag bort en leverfläck. Första gången Jag "låg under" kniven och fick min första, och förhoppningsvis sista (vem vill bli sydd egentligen?) stygn. Hela fyra stycken blev det hehe. Har ju aldrig fått lokalbedövining förut men det gick ju bra. Kändes bara skumt när jag kände att han var där och gjorde nåt men att det inte gjorde ont. Både läkaren och uskan var jätte trevliga. Läkaren hade läst på lite och sett att jag läser till ssk så vi småpratade lite om utbildningen och så. Och så berättade han att lokalbedövning är en svensk uppfinning!
Nu ska i alla fall stygnen sitta i 2 veckor och sedan ska Susanne få hjälpa mig att ta dem.


Igår hade vi ju analyseminarie och det gick väl ok. Vi har ju börjat skriva på uppsatsen resultat nu och kommit fram till att vi får ändra syftet till Patienters upplevda effekter av massage som komplementär behandling vid cancer smärta i stället för Pateinters upplevelser av massage som komplementär behandling vid cancer smärta, men det gör inget. Ska bli såååå skönt när det är klart!
Fick även reda på att jag ska ha praktik på Skåres BVC i nästa kurs. Det blir nog bara en 9 dagar men det ska bli intressant.

Just nu sitter jag och väntar på att Helena ska höra av sig, hon ska komma och hälsa på =)


Ha en fin helg
/Sandra

Nytränad

uhhh... har nyss varit på ett en och en halvtimmes pass med Ki-box. Ki box är en blandning av rak, kraftfull jympa på medelnivå och tuff, rolig box- och kampsportsträning. Allt med positiv attityd och glimten i ögat. Ki box är ett fokuserat och instruktivt pass och träningen präglas av enkla, funktionella, direkta övningar. Vi tränar med handskar och handmitzar. Jobbigt men kul =)
http://www.sthlm.friskissvettis.se/friskismedia/Press/Nya%20tr%C3%A4ningsformer%20h%C3%B6%2008/_d3n0703_web.jpg (bild från google)


Nu glor jag på Desperata och väntar på Cougartown. Ska hinna med en dusch också...
http://1vuxen2barn.files.wordpress.com/2009/11/desperate-housewives-i-eld_25462886.jpg (bild från google)


Har ni haft en bra påsk?tycker att det är skönt att den är över, men det var absolut inga fel på den =)


Jag och Susanne håller på för fullt med uppsatsen. Just nu håller vi på med resultatet, sedan är det diskussionsdelen kvar och en massa korrekturläsning. Har ett analysseminarium nu på Torsdag.


Imorgon ska jag klippa mig, och efter det ska jag skäras lite i. Har ett litet födelsemärke som ska tas bort. Bävar för sprutan... hehe

Nej ni,
nu ska jag fortsätta med mit

/Sandra

Glad Påsk!

http://www.jamtlandarmsport.se/upload/kyckling.jpg
(bild tagen från google)

RSS 2.0