Omställning av klockan

är det dags att göra idag. Det är rätt skönt att kl bara är 13.55 istället för 14.55.
Var lite dålig igår, är nog pga den där sprutan. Nyser och har mig idag. Men, men...

Jo, angående min svidande tunga... det är munherpes...nasty!! men det är ju så, har man väl fått det så är det snabbt att det kommer igen. Jag hade ju en riktigt otäck blåsa på läppen för flera mån. sedan. Det svider liite än, men inte mycket. Blåsorna satte sig på ådrorna under tungan och någon liten på sidan av tungan också, blä! Tyvärr fanns det inte så mycket att göra åt eftersom de redan brutit ut men jag fick lite lokalanestetika som jag kletat på tungan innan jag ska äta och borsta tänderna. Härligt.

Vi skulle ha gått på bio igår- Inglourious bastards men jag orkade inte... men vill verkligen se den. Ikväll blir det för sent att se den.

Har städat idag, körde med lite avkalkning i duschen, inte den frächaste lukten...skönt att ha det gjort.

Har kollat på senaste avsnittet av True blood på SVT. Det är så jäkla bra. Anande inte att det skulle vara nåt särskilt med Sam....inte på det viset i alla fall. Alexander Skarsgård spelar en rätt cool och rolig typ =)


Ska kolla på reprisen av Ugly Betty och De desperata hemmafruarna senare vid tre. Orkade inte kolla på det i veckan.

Hoppas ni haft en bra helg!

/sandra

En minst sagt händelserik och jobbig dag

Ja, egentligen får jag ju inte gå in på det så väldigt, men jag kan säga att jag var ensam med en patient idag då det plötsligt hände något väldigt otäckt. Efter allt lugnat sig senare fick jag i alla fall se att han var vaken.
Riktigt otäckt var det.

Tog den där förbaskade svinsprutan härom dan också. Öm som tusan i armen och igår kväll frös jag. Hoppas de kommer fram till att vi inte behöver den andra.

Imorgon ska jag göra klart seminarieuppgiften, och en portfolieuppgift som vi har, ev. väntar jag lite med den sistnämnda uppgiften. Men det är gott att få allt klart.

De senaste två dagarna har jag sovit hos moster Pia, Bert och Simon. Jag skäms när jag tänker på hur länge sen det var jag såg dem...ca fem år tror jag. Simon är ju för tusan 15 år nu!!
Förutom denna händelse idag har jag inte varit på tipptopp men lunkat med sköterskan, dock tagit lite blodprover och blodtryck m.m.

Det ska bli så sköönt att vara ledig under helgen!!

Hoppas ni har det bra
/Sandra

Hmm

Är hemma idag, alltså inte sjuk utan ledig. Jag och sköterskan jag går med kollade schemat igår och då sa hon att det gick bra att jag är ledig idag, så jag fick ta tåget hem, jätte schyst. Just nu sitter jag och skriver på första seminarieuppgiften som ska vara klar helst på Fredag, senaste Måndag morgon l 8.00. Ska bli klar med den till Fredag.
Skulle ju ha sovit hos moster Pia igår men eftersom jag fick åka hem fick jag ju ändra det...var väl tredje gången jag ändrade, fick lite dåligt samvete. Ska ta med egenbakad bullar som ursäkt i morgon kväll när jag kommer =) Bakade ju mina första bullar häromveckan =) Själv alltså, annars har jag ju avrit med och bakat dem.

Igår var det riktigt roligt på praktiken. Fick fixa och dona med mycket antibiotika och näringsdropp. Fick sedan injicera det också. Skoj när det händer saker.

Herregud vad ont i tungan jag har. Jag har inte gjort nåt särskilt heller. Vad jag vet har jag heller inte bitit mig i tungan och ser inget sår. Svider på nåt vis, och herregud när jag ska borsta tänderna.....PAIN! Kanske är nån förkylning på G, men den ska bort ögonabums!!har inte tid med sånt.


Snart fyller jag år!! =) ska bli så kul när Maria och Helena kommer hit, vi ska ha 75 års kalas! (25+25+25) För tillfället är Maria i Dominikanska republiken och jag är inte ett dugg avundsjuk... (liar!!)

Nu ska jag fortsätta med sem.uppgiften

/Sandra

Hemma en stund

Nu är jag hemma fram till Fredag, ska jobba dag på Lördag, kväll på Söndag osv...
Idag hade jag min första praktikdag. Fick gå med en jätte trevlig sköterska. Fick följa med på koloscopi och det var riktigt intressant att se. Patienten i fråga hade en väldigt inflammerad tarm, förmodligen ulcerös colit.
Fick även vara med och fixa ringer-acetat dropp =) börjar lite smått.

Tog tåget från Torsby och det var väldigt drygt,
nu måste jag titta på Ugly Betty

/Sandra

Stöllt-Torsby

Ja imorgon bär det av till "Stöllt" för att sedan åka in till Torsby city på Måndag och gå på introduktionsdag inför den 6 veckor långa praktiken på sjukhuset. Spännande, spännande. På Söndag kväll ska jag och Susanne sussa hos hennes papa och sedan på Måndag natt ska vi sova i en lägenhet som sjukhuset har, ev med två andra klassakam. också. På Tisdag efter jobbet åker jag hem till Karlstad och sen åker jag tillbaka på Fredag. Då ska jag sova hos moster Pia =). Det var länge sedan jag träffade dem.

Ikväll har Susanne och Daniel varit här och vi tittade på Madhouse, var rätt bra. Innan dess var vi med dem på hockey och Färjestad vann. Skönt att vara hemma nu, ska nog snart gå och lägga mig. Imorgon ska vi till svärpäronen på lunch, och vi ska nog spana in deras nyinköpta spís också hehe.

Rikard kollade på bostadsrätter tidgare idag och det är ingen bra ide' för då längtar jag bara ännu mer till at löpa en lägenhet. Det fanns så måmga fina! =(


Jag längtar tills jag fyller år också, för då kommer Maria hit =) Det var så länge sen jag såg henne. Då ska vi och Helena ha det trevligt =)

Nu blir det kvällen

/Sandra

Jag vill också vinna!

Den här tjejen blir bara mer populär för varje dag som går, och jag tycker faktiskt också att hennes konstverk är jätte fina och nu har hon en tävling!!
http://www.kandeeshop.se/

Gå in får ni se
Sandra


The Body Shop

har jag varit i och införskaffat lite smått och gott. Hade slut på min duschkräm så jag köpte en med persikalukt, mm så gott. Det är 30% rabatt på en del varor nu så skynda och fynda =)

Köpte även en deo till darling för att vi firar två år idag <3 och ett litet kort på Lagerhaus.
For Men Maca Root Deodorant Stick (www.thebodyshop.com)
Blev även medlem i deras klubb så jag fick ett litet parfymprov som luktade jätte gott.

Har även bakat en hjärtformad kladdkaka (gjorde en i förrgår också men det blev mer en sockerkaka..) som vi ska avnjuta med vaniljglass när han slutat jobba.


Imorgon kommer pappa oh Monica en sväng, pappa ska få nya glasögon. De måste ju komma och titta på Stina =)
Ska även träffa Helena en sväng, även hon ska se det lilla pyret =)

Hoppas ni haft en bra dag och fortsätter ha det =)
/sandra

Skönt

att inte behöva tänka på nåt under helgen!
Igår var vi på Alsters herrgård och åt mat, det var trevligt =) De som har hand om maten på herrgården har även hälsobutiken Solimar (www.solimar.se) här i Karlstad fick jag samtidigt veta. Visste inte ens om att den fanns men den är inriktad på djur-miljövänliga produkter, och det tycker jag om =) så jag ska dit och kolla läget under veckan tänkte jag. De utför även massage, pedikyr, manikyr m.m m.m

Jag var ju på fotvård under veckan hos Ekolea (www.ekolea.se), som också är en hälsobutik med bra produkter. Det var helt underbart att bli ompysslad om fötterna!

Idag har vi varit ute på stan och kollat runt. Jag köpte lite grejer på Panduro och Rikard köpte sig ett TV-spel. Till min förtjusning såg jag att de ska komma ut med ett SuperMario spel till Wii i Nov. Det är något jag tycker är roligt att spela =)

Köpte vegetariska bacon som jag testade nu till lunch, kanske inte det bästa alternativet som finns där ute, och särskilt gott var det inte. Men nu har jag testat det i alla fall.


Hoppas ni haft en bra helg
/Sandra

Helg, utan några måsten

himla sköt det.
Gjorde sjukdomslära och farmakologi III tentan idag och jag tror det gick bra, i varje fall på den ena delen.
Annars har det inte hänt så mycket. Handlat lite grejer på IKEA, bl. a tre myslampor, en i sovrummet och två i vardagsrummet
KNUBBIG Bordslampa (www.ikea.se)
Imorgon ska jag och darling till Alsters herrgård och äta, vi firar två år tillsammans. Egentligen är det inte förrän Måndag men då kan inte fira. Blir en bio också, antingen imorgon eller på . Inglorious bastards med Brad Pitt.

Har glott på IDOL. Jag tycker att Erika, Erik, Calle och Karolina är bra. Camilla förstörde ytterligare en låt med att sjunga den lugnt i början och sen köra nån jäkla schlager-fart. Förstår egentligen inte varför jag tittar.

Fikade med Susanne och Jenny idag på Espresso house, mycket trevligt. Man hinner inte träffa alla så ofta som man velat nu när praktiken är igång. Själv börjar jag i Torsby den 12/10. Blir nog en del nätter i Torsby.Ska få sova över hos en vännina till Susanne.

Ha en fin kväll'
/sandra

RSS 2.0